okładka zastępcza

Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne

Jabłkowski, Tomasz, Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.

Rok wydania: 1977.

Technologia żywności, Ćwiczenia i zadania

Autor
Jabłkowski, Tomasz
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Tytuł
Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. Cz. 1, Ćwiczenia laboratoryjne
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW-AR,
Rok wydania
1977.
Objętość
195, [2] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego-Akademii Rolniczej w Warszawie
UKD
664(078.5)(076)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Ćwiczenia i zadania
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy ćw.
080
%a 664(078.5)(076)
245
%a Inżynieria i aparatura przemysłu spożywczego : %b praca zbiorowa. %n Cz. 1, %p Ćwiczenia laboratoryjne /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW-AR, %c 1977.
300
%a 195, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego-Akademii Rolniczej w Warszawie
504
%a Bibliogr. przy ćw.
650
%a Technologia żywności
655
%a Ćwiczenia i zadania
700
%a Jabłkowski, Tomasz
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.